Met ingang van 3 april 2017 is WNP raadgevende ingenieurs (de vestiging Groningen van SPA WNP) verder gegaan als Noorman Bouw- en milieu-advies. We hebben tot deze hernieuwde zelfstandigheid besloten om u meer vanuit eigen kracht van dienst te kunnen zijn.

Alle werkzaamheden die we voor u uitvoerden of nog uitvoeren, blijven we aanbieden. Een compleet overzicht van onze activiteiten vindt u op onze nieuwe website: www.noormanadvies.nl. We zijn deze nog vol enthousiasme aan het uitbouwen. Kijk de komende weken gerust af en toe nog een keer.

Voor vragen over deze brief, lopende projecten en/of nieuwe projecten kunt u contact opnemen met uw vertrouwde contactpersonen. Zij zijn u graag van dienst.

Wij zijn te vinden op ons kantoor aan de Paterswoldseweg 808 in Groningen en te bereiken via het ongewijzigde telefoonnummer 050 – 525 09 92. Mailen kan natuurlijk ook. Dat kan via ons algemene e-mailadres info@noormanadvies.nl of via de persoonlijke adressen van alle werknemers, die als volgt zijn samengesteld: voornaam.achternaam@noormanadvies.nl.