Over ons

Wensen, eisen en de beste balans

Of het nu om een winkelcentrum, een jachthaven, een uitbreiding van uw bedrijf of luxe appartementen gaat, een ding hebben alle bouw- en ontwikkelplannen gemeen: er zijn altijd meerdere belanghebbenden met uiteenlopende wensen en eisen. “Het is de uitdaging om een voor alle belanghebbenden aanvaardbare balans te vinden, stelt Tineke Noorman. “Dat maakt het werk van de bouw- en milieuadviseur zo boeiend.”

U kent Tineke Noorman wellicht van WNP raadgevende ingenieurs; sinds 1 april 2017 leidt zij Noorman Bouw- en milieu-advies.

Noorman Bouw- en milieu-advies werkt voor ondernemingen, aannemers, architecten, overheden en andere organisaties en kent de specialismen Bouw, Milieu, Omgeving en Geluid. Haar team van circa 10 specialisten houdt zich bezig met het optimaliseren van bouw- en ontwikkelplannen en het toetsen aan voorschriften.

 

Een pragmatisch bureau zonder poeha

Wat is kenmerkend voor Noorman Bouw- en milieu-advies, naast deskundigheid? “Onze houding, denk ik”, antwoordt Tineke Noorman. “Wij zijn een pragmatisch bureau zonder poeha. Eigenlijk is ons uitgangspunt eenvoudig: we zijn pas tevreden als we een antwoord vinden op de vraag van de klant. Die houding had ik al bij WNP raadgevende ingenieurs, en die is ook kenmerkend voor mijn huidige bureau.”

Niet de afspraak waarop de opdracht gebaseerd is, maar de brede blik van de adviseurs bepaalt hoe het advies luidt: “We denken mee en kijken verder”, zegt Tineke Noorman. “Het komt regelmatig voor dat een opdracht begint op het gebied van de akoestiek, maar dat we onderweg stuiten op iets dat aan brandveiligheid raakt. Noorman Bouw- en milieu-advies stelt zich tot doel klanten een gedegen en pragmatisch advies te leveren en hen te helpen hun plannen te realiseren door onze kennis en ervaring in te zetten.

 

Kwaliteit en beleid

Noorman Bouw- en milieu-advies stelt zich tot doel klanten een gedegen en pragmatisch advies te leveren en hen te helpen hun plannen te realiseren door onze kennis en ervaring in te zetten. Dit betekent het uitvoeren van onderzoeken en verstrekken van adviezen die beantwoorden aan de vragen van opdrachtgevers. We denken mee en kijken waar relevant ook naar andere aspecten passend binnen ons vakgebied. Onze werkzaamheden voeren wij uit met aandacht en zorg voor de directe woon-, werk- en leefomgeving.

Intern wil Noorman Bouw- en milieu-advies een goed en flexibel arbeidsklimaat voor haar medewerkers bieden, met een open en transparante bedrijfscultuur. Voor beide doelstellingen is het voldoen aan de wet- en regelgeving een minimale randvoorwaarde.

In het functioneren van Noorman Bouw- en milieu-advies wordt het kwaliteitsbeleid door zowel medewerkers als directie in de praktijk gebracht. Er wordt gestreefd naar het continu verbeteren van het kwaliteitszorgsysteem en daarmee de dienstverlening en het arbeidsklimaat, door het signaleren en oppakken van mogelijkheden tot verbetering. Hiertoe zijn wij ook gecertificeerd conform de NEN-EN-ISO 9001:2015.

Om de doelstellingen te kunnen bereiken zorgt de directie voor de juiste opleiding en ervaringsontwikkeling van medewerkers, goede arbeidsomstandigheden en adequate middelen.

Meer weten? Bekijk ons team, onze vacatures of onze projecten eens!

Een vraag? Een probleem? Laat het ons weten, wij gaan de uitdaging aan:

    Fout: Contact formulier niet gevonden.